Lettere liv kurs 1

Trine Daghlmo metoden

Kva er Lettere liv kurs?

Tine Samdal Olson og Tonje Johannesen tilbyr kurs med bakgrunn i Trine Dahlmo metoden. Med kurset kan du oppnå vektreduksjon, forbedre mange helseplager og få meir energi i kvardagen. Målet er varig livsstilsendring og stabil trivselsvekt.

Kurstede: Studio Nor i Knarvik

  • Ingen diett, men ein varig kostholdsendring.
  • Vektreduksjon med vanleg mat som du liker. 
  • Du kan nyte både feite- og karbohydratrike måltider. 
  • Ferdigmat kan gjerne også vere ein del av kostholdet. 
  • Spis deg mett og tilfreds, ingen sulting.
  • Ingen kaloritelling eller veiing av maten. 
  • Du lærer mentale strategier som motiverer deg på vegen til varig endring.

Kom i gang-kurs

Med Kom i gang-kurset lærer du hvordan du med enkle grep kan få en lavere og stabil vekt, forebygge- og bedre flere typer helseplager samt gi deg selv en mer stabil og harmonisk energi. Denne kunnskapen gjør at du aldri mer trenger å følge én diett fordi Trine Dahlmo-metodens kostholdsforståelse tillater deg å nyte måltider fra alle diettene som fungerer, både de karbohydratrike og fete. Kostholdet er enkelt å følge i en alminnelig hverdag med jobb, familie, fritidsaktiviteter og reiser. I kurset lærer du også motivasjonsstrategier som gjør din livsstilsreise til en god opplevelse.


Alle de som har strevd med vekten vet at det ikke er nok å kunne et kosthold for å nå, og beholde sitt vekt- og helsemål. Ett lett liv innebærer så mye mer enn vekten og kostholdet. Trine Dahlmo-metodens kursserie er lagt opp som en prosess med formål å øve inn varige vaner for resten av livet. I Lettere hverdag-kurset vil du foruten ytterligere påfyll av kostholdskunnskaper få praktiske strategier for hvordan du kan skape en større balanse i hverdagen som helhet. 

Lettere
hverdags -kurs

Trine Dahlmo

Lettere liv kurs 2

Trine Dahlmo og fagteamet er hjertet og hjernen bak Trine Dahlmos kursserie. Den er et resultat av hennes omfattende erfaring fra sin klinikkpraksis som ernæringsterapeut. 

To grensesprengende opplevelser i eget liv gjorde at jeg forlot min trygge og lovende jobb i staten og startet et nytt utdanningsforløp for å bli ernæringsterapeut og senere NLP Coach.

Den første opplevelsen var i 1997 da minstejenta vår på 3 år ble frisk ved hjelp av kostholdet. Den andre var i 2005 da jeg gikk ned 16 kilo og ble friskere for mine helseplager med et lavkarbokosthold. Vi var så glade for den gode helsen vi hadde fått og fulgte målbevisst det begrensede kostholdet i mange år.

Etter noen års erfaring som ernæringsterapeut fant jeg årsaken til minstejentas helseplager og vi fikk henne av det unødvendig restriktive kostholdet……

Våre kursholdere

Tine

Tonje

Trine Dahlmo